Две от тризначките - Надежда и Вяра, признаха, че едвам

...
Две от тризначките - Надежда и Вяра, признаха, че едвам
Коментари Харесай

Тризначките от Лондон: Помощ!

Две от тризначките - Надежда и Вяра, признаха, че колкото да свързват двата края и са стигнали до просешка сопа. " Живеем с 50 пауна да седмица ", жалва се някогашната брадърка и моли за помощ приятелите си в обществената мрежа.

Организация дала обещание, че ще помогне на известните благоевградчанки, които от няколко години живеят на прага на бедността в Англия. Те молят за помощ, само че против апела си получиха грозни обиди и никой не им се притече на помощ.

Надежда разяснява, че със сестра ѝ са работили в огромен магазин със контракт, само че най-после излязло, че поради проблем с договорите все едно са работили незаконно. " Като си потърсихме правата към този момент нямахме дом. Защото работих за 800 паунда, а моята сестра за 600 и където и да търсим работа по-късно ни споделят, че нямаме легални документи и да си потърсим правата с юрист.. Но като потърсим юрист той споделя: " Съжалявам, не желая да се меся там...Дано да вденете, че 30 години не ни схванаха в България ", отвърна брадърката на своите почитатели от родината, когато я попитаха за какво не си потърси правата с юрист или не стартира нова работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР