Две от патриотичните партии - ВМРО и НФСБ в Русе

...
Две от патриотичните партии - ВМРО и НФСБ в Русе
Коментари Харесай

На местните избори в Русе ВМРО и НФСБ ще бъдат екип

Две от патриотичните партии - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ в Русе ще бъдат дружно на локалните избори на 27 октомври. Това заяви пред публицисти депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. На 16 септември е подписано съглашение сред локалните организации на двете политически партии за основаване на локална коалиция, която към този момент е записана в Общинската изборна комисия под името „ Коалиция Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, НФСБ “.
НФСБ ще има свои представители в листата за общински съветници, като ще поддържа претендента на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на крайдунавския град Галин Григоров, който е и регионален шеф. В по-големите села на община Русе Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ също ще застанат зад единна кандидатура.
„ Така ще се сплоти патриотичният избор в Русе и ще се работи в синхрон за продобиване на кметското място, както и оптимален брой места в Общинския съвет “, показа Веселинов.
В същото време не престават номинациите за Гражданската квота в листите за общински съветници, като досега са получени над 70 оферти. Съставът на листата ще бъде показан до 22 септември, като повече от 50% от местата ще бъдат за представителите на гражданската квота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР