Две от парламентарните партии представиха водачите на листите си днес

...
Две от парламентарните партии представиха водачите на листите си днес
Коментари Харесай

Политически сили обявиха водачите си, БСП привлече бивш депутат от „Възраждане“


Две от парламентарните партии показаха водачите на листите си през днешния ден – „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия.

Трите региона в София ще бъдат управлявани надлежно от Асен Василев в 23 МИР, като той ще е лидер и в Хасково, Кирил Петков - в 24-ти и Христо Петров в 25-ти, където е лидерският конфликт.

Във Варна лидер ще бъде Даниел Лорер, който поема и Търговище. В Пловдив град и Кърджали - някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев, а в Перник - някогашният вътрешен министър Бойко Рашков.

Знакови лица и в други региони - Андрей Гюров поема Благоевград, някогашният транспортен министър Николай Събев ще води предстоящо в Русе, а Мирослав Иванов в Ямбол. Две водачески места получават отцепниците от Има Такъв Народ. Радостин Василев ще води в Габрово, а Иво Атанасов - във Видин.

Лена Бориславова няма да взе участие в парламентарната конкуренция, а някогашният вицепремиер Калина Константинова ще се яви на изборите, само че не като лидер на листа.

А в Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова ще води две листи - 25 МИР в София и в Благоевград. Шефът на предизборния щаб Борислав Гуцанов ще е във Варна, Кристиян Вигенин - в Пловдив и Ямбол, а някогашният обществен министър Георги Гьоков - в Стара Загора. Днес стана ясно, че Румен Гечев с изключение на в Плевен ще е първи и в Кърджали, а Александър Симов поема Пернишкия регион.

Местата си като водачи резервират някогашните министри Христо Проданов в 23-ти МИР в София и Иван Иванов в Шумен. Той поема и Русе вместо Крум Зарков. Георги Свиленски също остава в 24-ти МИР в София, Явор Божанков - във Велико Търново, а Петър Кънев - в Бургас.

„ Българска социалистическа партия постоянно се е борила за челните мести и продобиване на изборите, нямаме различен ход “, разгласи някогашният аграрни министър Иван Иванов.

На съвещанието се появи и изключеният член от Националния съвет, а по-късно възобновен след решение на съда Кирил Добрев.

„ За четвърти път се явяваме с едни и също хора отпред, а получаваме по-ниски резултати “, уточни той.

И един непредвиден трансфер в Българска социалистическа партия от през днешния ден. Цвета Галунова, която беше най-младият народен представител от „ Възраждане “, в този момент е сложена на 4 място в листата на левицата във Велико Търново.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР