Две от новите попълнения на Левски – Уелтон и Цунами,

...
Две от новите попълнения на Левски – Уелтон и Цунами,
Коментари Харесай

По 5000 евро месечно ще прибира всеки от двамата нови бразилци в Левски

Две от новите попълнения на Левски – Уелтон и Цунами, ще получават по 5000 евро месечно, оповестява " Тема спот ". Ръководството на сините е постигнало сделка с двамата бразилци и те са се съгласили с поставените им условия, което няма да ги направи най-скъпоплатените играчи на " Герена ".

Латиноамериканците дойдоха при столичани през тази зима от Ботафого ПБ и към този момент се готвят на цялостни обороти на лагера в турския курорт Белек. Защитникът Цунами подписа контракт за 2,5 години, до момента в който нападателят постави подписа си под договор за три години.

Шефовете на " Герена " са удовлетворени от придобивките, защото бразилските футболисти не са сложили огромни искания, а двамата считат, че това ще е съвършен трамплин за кариера в Европа. Цунами е гласен за заместител на Иван Горанов по левия фланг на отбраната, а също по този начин високият му растеж разрешава да играе еднообразно добре и като централен бранител, и като вътрешен халф, което дава спомагателни варианти пред Станимир Стоилов.

От своя страна Уелтон може да работи като централен нападател и крило, което значи, че ще внесе нужната конкуренция в офанзивата на сините.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР