Две от най-уважаваните имена в защитната индустрия вече имат едно

...
Две от най-уважаваните имена в защитната индустрия вече имат едно
Коментари Харесай

McAfee Enterprise и FireEye вече имат общо име

Две от най-уважаваните имена в защитната промишленост към този момент имат едно общо име. McAfee Enterprise и FireEye се сплотяват в компания с името Trellix. Това беше оповестено тази седмица от тяхната компания-майка Symphony Technology Group (STG). Формалното обединение на двете компании беше оповестено през октомври предходната година, когато STG разгласи придобиването на McAfee по-рано същата година.

Самото име на новата компания, изясняват STG, е било определено, защото извиква в съзнанието визията за „пергола“ (на англ. trellis – б.а.– здрава и надеждна конструкция, която бива употребена за поддръжката на един структуриран напредък на преплитащи се растения и дървета. Самата нова компания цели да предложи една сходна „жива защита“ на своите клиенти, концепцията за технологии, които могат сами да се приспособяват и учат за да отблъскват непрекъснато разрастващите се киберзаплахи.

Главното предложение на Trellix е XDR платформа, която има в себе си интегрирани над 600 технологии с открит и закрит код, които целят да обезпечат на анализаторите преимущество пред атакуващата страна, тъй че те да реагират бързо на заканите.

„Изключително сме разчувствани да приемем Trellix в фамилията на STG. Клиентите ни могат да чакат от Trellix една платформа, която доставя жива отбрана, доставяща смели новаторски решения на XDR пазара“, показа при анонса на Trellix Уилиям Чизолм, ръководещ сътрудник в STG.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР