Две от най-големите компании в своите сфери, Microsoft и Volkswagen

...
Две от най-големите компании в своите сфери, Microsoft и Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen ще си партнира с Microsoft за автономното шофиране



Две от най-големите компании в своите сфери, Microsoft и Volkswagen оповестиха партньорство, което има за цел да усъвършенства технологиите при самостоятелното шофиране.Немската компания ще се възползва от облачната услуга Microsoft Azure, която би трябвало да форсира процеса на внедряване на новите технологии в бъдещите модели на автомобилната компания.

„ Благодарение на нашите разработки в областта на решенията за обвързвано шофиране, както и облачните и софтуерни услуги на Microsoft, процеса за едно по-безопасно и удобно пътешестване ще се форсира. “, това съобщи Дирк Хилгенберг

Шефът на плана споделя още, че партньорството сред двете компании ще помогне на разработчиците на Volkswagen, с помощта на това, че всичката информация от целия свят, ще бъде налична в една платформа от която могат да се възползват и други производители. Microsoft и Volkswagen си партнират още от 2018 година, когато двете компании оповестиха, че бъдещите коли на немската марка ще си споделят посредством услуги на Microsoft.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР