Две от най-големите компании в своите сфери, LG и Magna,

...
Две от най-големите компании в своите сфери, LG и Magna,
Коментари Харесай

LG и Magna ще помагат на Apple за бъдещ автомобил

Две от най-големите компании в своите сфери, LG и Magna, подписаха контракт за съдействие, а съгласно разнообразни източници, то е подбудено и ще бъде съпроводено от сключване на общ контракт с Apple за произвеждането на първия електрически автомобил на американската компания.

LG има предходна връзка с компанията от Купертино, като през годините е снабдявала Apple най-много с екрани за техните устройства, а в този момент наподобява че двата марката ще си сътрудничат и при изработката на автомобил. Това не е по никакъв начин изненадващо, защото както скоро ви информирахме, корейската компания оставя настрани бизнеса си с телефони и ще се концентрира върху други неща.

От друга страна Magna доставя едни от най-големите автомобилни производители и техни технологии могат да бъдат открити при BMW, Mercedes, Land Rover, Jaguar и други. LG и Magna най-вероятно ще вземат участие в създаването на батериите и електромоторите за новия автомобил на Apple, само че към момента от американската компания не са удостоверили нищо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР