Две от депутатките на Продължаваме промяната - Лена Бориславова и

...
Две от депутатките на Продължаваме промяната - Лена Бориславова и
Коментари Харесай

Две депутатки от ПП подават оставка и излизат от парламента

Две от депутатките на " Продължаваме промяната " - Лена Бориславова и Яна Балникова, подават оставка и излизат от Народното събрание. Това излиза наяве от програмата за съвещанието в сряда, оповестена на уеб страницата на Народното събрание.

Първа точка от работата на Народното събрание е да гласоподава преустановяване на пълномощията на двете национални представителни.

Лена Бориславова освобождава и шефския пост на краткотрайната комисия, която създава правилника на 47-ото национално заседание. На нейно място ще застане Настимир Ананиев.

Двете депутатки евентуално отиват в изпълнителната власт като заместник-министри, допуснаха техни сътрудници.

Балникова беше заместител на Кирил Петков, до момента в който той беше длъжностен министър на стопанската система. Бориславова е правист по специалност и работеше в една от огромните адвокатски адвокатски фирми.

Вчера различен народен представител от " Продължаваме промяната " - Велико Минков, разгласи, че напуска парламента. Това заяви самият той във Facebook. 

Избраният от Русе под номер 3 в листата гласоподава за проектокабинета с министър председател Кирил Петков, след което щял напусне Народното събрание. Причините са персонални. Той написа, че щял да се усеща по-полезен в Русе.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР