Две областни дирекция на полицията – в Пловдив и в

...
Две областни дирекция на полицията – в Пловдив и в
Коментари Харесай

Собственикът на автобуса, сниман с дете зад волана: Явно колегата е искал да сбъдне мечтата на едно дете

Две регионални дирекция на полицията – в Пловдив и в Бургас работят по случая за управлявания рейс на Автомагистрала „ Тракия ” от дете, седящо в скута на лидера. В неделя видео с рисковото шофиране по Автомагистрала „ Тракия “ възмути обществените мрежи. По информация на NOVA детето е на 12 години.

„ Не поддържам сходно нещо. Явно сътрудника е желал да сбъдне фантазията на едно дете. В рейса не е имало пасажери. Прибирал се е празен ”, съобщи Илиян Шахатов, притежател на рейса.

Шофьорът работи повече от 10 години във компанията.

„ Един от най-съвестните. Ще проведем диалог и ще бъде глобен. На първо време да бъде предизвестен и след това да се вземе решение дали ще ръководи наш рейс или не. От КАТ се обадиха, че ще изпратят документите от Бургас в Пловдив. Чакаме и инспекция от ДАИ ”, съобщи още Шахатов.

Детето е близко на водача.

Пред полицията в Бургас лидерът е обяснил, че в рейса са били вторият лидер и фамилията му.

„ Предстои да установим дали това е по този начин ”, съобщи основен контрольор Пламен Николов, шеф на Пътна полиция-Бургас. „ В извършения диалог е декларирал, че рейсът е пътувал от Турция за България, като пасажерите са свалени преди Бургас ”, изясни още основен испектор Николов. Той допуска, че детето е наследник на втория лидер.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР