Две нови сгради в Специализираната болница за рехабилитация в с.

...
Две нови сгради в Специализираната болница за рехабилитация в с.
Коментари Харесай

Кметът Д. Бръчков поздрави за обновени два сектора екипа на Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново

Две нови здания в Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново! Кметът Д. Бръчков поздрави екипа
Приключи ремонтът на Блок 3 и Блок 4 на Специализираната болница за рехабилитация в с. Марикостиново. Средствата за него са от Министерство на здравеопазването.

Пациентите в тези два бранша ще бъдат настанявани в изцяло обновените здания и стаи в тях. Директорът на „ СБР Марикостиново “ ЕООД – Анна Смилянова благодари на всички, които са станали част от този значим развой, и изрази вяра, че с групови старания ще се продължи по този път.

Кметът Димитър Бръчков поздрави екипа и открои голямото значение на болничното заведение за пациенти от цялата страна, значение и за Петрич, тъй като идвайки тук всички се убеждават в неповторимите дадености на общината – природа и климат, както и в професионализма на работещите лекари, физиотерапевти, кинезитерапевти рехабилитатори, масажисти, медицински сестри.

Водосветът през днешния ден отслужи отец Георги. Присъстваха медицински експерти, пациенти, представител на Министерство на здравеопазването, Светла Данаилова - ръководител на Об С – Петрич и Гергана Тодорова – кмет на село Марикостиново.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР