Две нови предавания започват по БНТ за Олимпийски игри в

...
Две нови предавания започват по БНТ за Олимпийски игри в
Коментари Харесай

Две нови предавания за Олимпийските игри в Токио стартират по БНТ |

Две нови излъчвания стартират по Българска национална телевизия за Олимпийски игри в Токио.  От петък  започва предаването „ Линия „ Токио 2020 “, а в събота стартира вечерното студио „ Днес на Игрите “. Новите формати ще наблюдават най-интересното от огромния състезателен конгрес.

„ Линия „ Токио 2020 “

Водещ ще е Тереза Мутафчиева. Предаването ще се излъчва всеки работен ден от 12:30 часа, незабавно след обедната емисия „ По света и у нас “.

Зрителите ще могат първи да научават вести от олимпийския ден, любопитни истории за спортистите и най-интересните моменти от представянето им. Пратеници на Българска национална телевизия в Япония ще се включват с изявленията и репортажи от мястото на събитието.

„ Линия „ Токио 2020 “ започва петък в 13:30 часа, преди церемонията по откриването и ще продължи незабавно след нея от 17:30 часа.

В студиото ще гостуват Таня Богомилова, единствената българска олимпийска шампионка по плуване, гимнастичката Любомира Казанова – бронзов медалист на Олимпийските игри в Рио и татко ѝ– Милко Казанов, олимпийски медалист по кану-каяк.

" Днес на Игрите "



Всяка делнична вечер от 21:00 часа, феновете ще могат да се посветят на Олимпийските игри дружно с водещите Цветелина Абрашева и Радослав Янков в обзорното им студио " Днес на Игрите ".

И двамата са взели участие на Олимпийски игри и познават в елементи най-големия състезателен конгрес в света.

На първото предаване в събота, посетители в студиото ще бъдат Румяна Нейкова, към този момент финален олимпийски първенец на България, Тереза Маринова, олимпийската шампионка на троен скок и Йордан Йовчев, притежател на четири олимпийски медала.

Откриващата гала на Олимпийските игри Токио 2020 ще бъдат открити в петък. Събитието може да гледате онлайн в 14:00 ч. по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, с коментатори Цветелина Абрашева и Стефан Георгиев.

Можете да гледате Токио 2020 по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, bnt.bg и спортната секция на мобилното приложение BNT NEWS от 23 юли до 8 август 2021 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР