Две нови попълнения бяха привлечени в мъжкия отбор на Славия

...
Две нови попълнения бяха привлечени в мъжкия отбор на Славия
Коментари Харесай

Славия с нови попълнения за предстоящия сезон в Efbet Супер Волей

Две нови попълнения бяха привлечени в мъжкия тим на Славия за новия сезон в efbet Супер Волей, оповестиха от " белия " клуб.

Екипът на славистите ще облече Вилиян Хаджиев, който играе на поста разпределител. Волейболистът е роден 2003 година и е висок 200 см. Той е от школата на Локомотив (Пловдив), като през последния сезон игра в Смолян. На него ще се разчита за диригенската палка на „ белите “.

Второто ново име в състава е Димитър Божилов, който играе на поста посрещач. Младият играч е от известната волейболна фамилия. Син е на някогашният ни национал, по-късно и треньор Димитър Божилов. Негов брат е либерото на Монтана Мартин Божилов, който също е бе част от мъжкия народен тим на България. Младокът е роден 2003 година и е висок 198 см. През последния сезон игра в Локомотив (Пловдив).

" За идния шампионат ще разчитаме извънредно на млад състав, момчета родени 2002-2003 година. Запазваме младежките ни национали Апостол Боянов, Виктор Бодуров и Алекси Мицев, както и Цветослав Николовски. Капитан още веднъж ще бъде Васил Николов “, разяснява за BGvolleyball.com старши треньорът Северин Димитров.

Волейболистите на Славия към този момент водят подготвителен развой за новия сезон. " Започнахме подготовка. Тренираме на нашата база на Славия. На по-късен стадий ще се причислят момчетата, които са с националите до 20 години. Целта ще бъде оставане в елита. Задачата става по-трудна след намаляването на участниците, което ще докара до още по-голяма оспорваност. Но ние ще се борим да запазим място измежду най-хубавите с този млад състав “, добави Северин Димитров.

През миналия сезон Славия приключи на 12-то място в крайното класиране на шампионата. " Белите " завършиха в т.н " златна среда ", като не участваха в плейофите, само че и не бяха застрашени от изпадане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР