Две непълнолетни момичета са привлечени като обвиняеми за нападението над

...
Две непълнолетни момичета са привлечени като обвиняеми за нападението над
Коментари Харесай

Пълен обрат по темата с нападението на дъщерите на Бирали Бирали

Две малолетни девойки са привлечени като обвинени за нападението над фамилията на заместител основния мюфтия, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

На 27 юни към 11:30 ч. брачната половинка и двете дъщери на Бирали Бирали се намирали на паркинга на магазин в столичния кв. „ Свобода “, когато до тях минали обвинените В.У. и А.З. – и двете малолетни. При разминаването им зародил вербален спор. Обвиняемата А.З. се насочила към едната пострадала и я наплюла, а по-късно блъснала с ръка по лицето друга от фамилията на заместител основния мюфтия. Междувременно другата обвинена - В.У. блъснала и ритнала и третата потърпевша. 



Коментарът на заместник-главния мюфтия Бирали Бирали. " Истината е, че в обществото има непоносимост ", съобщи преди ден за " Здравей, България "  заместник-главният мюфтия Бирали Бирали. Причината за изявлението му - нападението над неговата брачна половинка и двете му дъщери в София, тъй като носели забрадки.  

Версията на родителите на упрекнатите девойки. Момичетата първо разкриха своята версия за случая пред " Господари на ефира ". „ Това, което зная от децата е, че те са прекосявали през паркинга на този хипермаркет, и преминавайки около някакво семейство, са чули обидни реплики по отношение на техните облекла и държание ”, описа Веселин, родител на едно от девойките.

„ Дъщеря ми е била с къси панталонки, блуза и маратонки. А нейната другарка е била с чеп и с блуза ”, изясни Юлия, родител на едно от девойките.

„ Бирали Бирали е наясно, че има поддръжката на обществото, което го е издигнало, само че желае по-големи пластове на обществото да се възмутят от държанието на нашите дъщери и да се направи на жертва. Но аз се чудя друго – като духовник да се опита да откри помиряване сред двете страни. Той очевидно насочва закани и макар че се прави на миротворец, той по този метод всява напрежение ”, безапелационен е Веселин, родител на едно от девойките.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР