Две най-разпознаваемите лица на DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев и Любослав

...
Две най-разпознаваемите лица на DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев и Любослав
Коментари Харесай

Да помогнем заедно на Гого!

Две най-разпознаваемите лица на DIEMA SPORT Мирослав Арабаджиев и Любослав Лозанов започват благотворителна самодейност, която ще се организира в интервала 23 – 30 декември 2021 година.

Гого е на 8 години от Варна и страда от детски аутизъм. В момента на него му остават още 5 лечения по вливане на стволови кафези в Украйна, като всяка една е на стойност 20 000 лева Отделно всеки месец медицинските лечения със експерти за лекуването на Гого в България възлизат на към 1500 лева

В упоменатия интервал ще бъде проведен специфичен търг, на който ще бъдат изложени достоверни тениски, всяка една със своята неповторима история и написана от огромна част от футболисти, които играят в efbet Лига и такива зад граница.

В специфична всеки ще може наддава за тези тениски и всички средства, които бъдат събрани по време на този търг, ще бъдат дарени напълно на фамилията на Гого. Всеки, който желае да помогне идеята, само че не желае да закупува продукт, може да подари на следната сметка и по следния метод:

ТИТУЛЯР: Георги Димитров Русев

IBAN: BG97UBBS80021019512550

BIC: UBBSBGSF

Paypal: [email protected]

Касите на Изипей – данни дарителска сметка

Фейсбук страница на Футбол за бъдеще - Football for a Future, където можете да научите по какъв начин да се включите в благородната самодейност -

Всички ние имаме вяра и знаем, че ще се оправи, само че въпреки всичко помощта на всеки от нас в неговата борба е скъпа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР