Две нарколаборатории бяха разкрити при спецакция на полицията в Сливенска

...
Две нарколаборатории бяха разкрити при спецакция на полицията в Сливенска
Коментари Харесай

Две нарколаборатории разкриха в Сливен

Две нарколаборатории бяха разкрити при спецакция на полицията в Сливенска област – оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. На 24 януари в един от кварталите на Сливен е осъществена инспекция на двама мъже на 31 и 32 години и 21-годишна жена. В тях са открити общо 7 гр. метаамфетамин и 5 гр. канабис. При последвали процесуално-следствени дейности на адрес в регионалния град са открити прекурсори, материали и предмети, нужни за производството на синтетична дрога. От жилището са конфискувани и 7 гр.амфетамин и 5 гр. канабис. По същото време в центъра на Сливен е арестуван 37-годишен мъж в миг, до момента в който продава опиати. В него са открити 2 гр. метаафетамин. Четирите лица са арестувани в полицейския арест.

Торби с предмети и субстанции от мобилна нарколаборатория са конфискувани от багажника на автомобил „Форд“, спрян за инспекция от полицията в Котел.  Шофьор на колата е 29-годишен мъж от Сливен, осъждан. С него пътували двама престъпно проявени мъже на 22 и 27 година, от Котел и Бургас. В автомобила са открити 8 гр. метаамфетамин. По-късно в жилищата в Котел, благосъстоятелност на двама от мъжете, са открити 2 гр. амфетамин, както и съставни елементи от мобилна лаборатория за произвеждане на синтетична дрога. И за двата случая е известена Окръжната прокуратура в Сливен.

28-годишен сливенец е бил арестуван през нощта против 26 януари при опит да избяга от полицията. Той е бил спрян за инспекция в центъра на града. Но хукнал да бяга, изхвърлил три плика с метаамфетамин и  марихуана. След гонене е бил хванат и отведен в локалното районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР