Две музикални вечери с 12 групи от България и чужбина

...
Две музикални вечери с 12 групи от България и чужбина
Коментари Харесай

2 x 6 рок групи на Wrong Fest край София този уикенд

Две музикални вечери с 12 групи от България и чужбина предлага петото издание на фестивала Wrong Fest, което се организира през днешния ден и на следващия ден в софийското село Войнеговци. Както и до момента уредниците са се погрижили за охранителен къмпинг, детски занимания и превоз. Войнеговци се намира единствено на 15 километра от паметника Левски, на северния скат на Стара Планина.

Гости на първия ден са българските различни и китарно-електронни групи Atomic Actors, Mental Architects и Mfortno Disko, певицата Milenita, датският електро суинг план Swing Republic и " Шкода " на Сърмата Хари. Концертите стартират тъкмо в 16.30 ч. и завършват в 23.10 ч., като маршрутки в 0.30 ч. ще извозват искащите да се върнат в София.

На втория ден, 10 септември, ще звучат пловдивчаните F.O.N. и софиянците Van Cock, гърците Mary`s Flower Superhead и The Big Nose Attack, швейцарците Monkey3 и българите от Balkandji. Стиловете на групите клонят към сърф, стоунър и пост-рок спектъра.



Билети за фестивала на цени 25 лева (за един ден) и 40 лева (двудневен) могат да бъдат закупени в мрежата на " Тикетлоджик ", като еднодневният билет важи за деня, в който бъде употребен и дава достъп до къмпинга за същата вечер. За първи път на фестивала ще има система за безкасово заплащане, като посетителите внасят пари във фестивална карта.

Вратите на фестивала отварят в 15 ч. през днешния ден, а информация за превоза, реда на групите и други детайлности има на неговия уебсайт.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (907)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР