Две момичета са се возили в автомобил на Георги Семерджиев

...
Две момичета са се возили в автомобил на Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Свидетел до делото за катастрофата на Черни връх: В колата на Семерджиев имаше и две момичета, избягаха

Две девойки са се возили в автомобил на Георги Семерджиев при смъртоносния удар на бул. " Черни връх " в София, при който загинаха две млади дами, и са избягали от местопроизшествието.

Това съобщи пред съда един от очевидците на злополуката, който посочи, че това е разказал и на служителите на реда незабавно след случая. Но не може да ги опише. Човекът карал мотор, видял по какъв начин Семерджиев префучава на алено и чул тропот.

" След удара стопирах, с цел да оказа помощ, в случай че има по какъв начин. Имаше две девойки. Едното плачеше и повтаряше: " Бързо, бързо, убихме хора ", описа очевидецът.

После девойките изчезнали.

Пред съда даде показания и прочут на Георги Семерджиев, който месец преди злополуката му продал колата, с която той предизвика случая.

Христиан Петракиев съобщи, че се видял със Семерджиев броени часове преди нещастието. С него била и полицайката Симона Радева.

Днес на въпроси отговаряха 12 очевидци на тежкия случай. Делото ще продължи на 8 март с разпити на майката и брата на Георги Семерджиев.

Георги Семерджиев е упрекнат за пет закононарушения - карал е с полицейска лампа, с висока скорост, без брошура, с подправени номера и под въздействието на опиати. Колата му е пресякла на алено. Семерджиев избяга от мястото на закононарушението, а от Министерство на вътрешните работи разкриха, че служители на реда са съдействали за укриването му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР