Две момичета бяха нападнати от неизвестен мъж по пътя към

...
Две момичета бяха нападнати от неизвестен мъж по пътя към
Коментари Харесай

Почина едно от ранените с нож деца в Германия

Две девойки бяха нападнати от незнаен мъж по пътя към учебния рейс в предградие на Илеркирхберг в югозападната провинция Баден-Вюртемберг. Едното е умряло в резултат на пострадванията си , съобщи локалният ефирен канал „ Зюдвеструндфунк “, като се базира на известие от полицията.

Свидетел е съобщил на телевизионния канал, че сутринта в града южно от Улм е чул звук покрай светофар . След като е отишъл на място, е видял едното момиче да лежи на земята с огромна прободна рана в корема, а другото с голям брой пострадвания под гърдите . Едно от девойките разказало по какъв начин чужд мъж се е появил от една постройка и без причина е намушкал двете съученички , а по-късно избягал назад там. Полицията не е удостоверила тази информация.

Останалите живущи в постройката, където съгласно непотвърдена информация са настанени бежанци , са изведени на безвредно място от полицията.

След нападението жителите на Илеркирхберг са ужасени от закононарушението, споделя кметът на града Маркус Хойслер. Засегнатите фамилии ще изчакат, с цел да видят какво ще покаже полицейското следствие.

Полицията е задържала хипотетичния причинител в постройката, а още двама души са арестувани в полицейския сектор, като не е ясно каква е връзката им със случая.

Разследващите са били на мястото на случая със специфична оперативна група и са употребявали дронове, с цел да проучат по-добре терена. Операцията благодарение на специфичната оперативна група е завършила и няма заплаха за популацията.

Говорителят на полицията не добави повече информация. „ Първо би трябвало да установим тъкмо аргументите “, споделя той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР