Две момчета на 15 и 16 години са ограбили 75-годишен

...
Две момчета на 15 и 16 години са ограбили 75-годишен
Коментари Харесай

Хванаха двамата, ограбили плевенчанин преди дни

Две момчета на 15 и 16 години са ограбили 75-годишен плевенчанин на улица настрана от центъра по обяд на 19 юни. В 12,15 ч. те със мощ издърпали кожената му чанта и изчезнали на оживения бул. " Дойран ".

В портфейла на ограбения имало 800 лв., паспорт, шофьорска брошура, персонални медицински документи. Сигналът за грабежа е постъпил в полицията след 5 минути, в 12,20 ч. От Министерство на вътрешните работи приканиха хората, които са видяли нападението, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото районно полицейско ръководство при обезпечена анонимност.

След претършуване в къщата на 15-годишния в село Гривица са конфискувани облеклата, с които е бил облечен по време на грабежа. Момчетата са създали цялостни самопризнания. Задържани са за денонощие, по случая е формирано дело под управлението на прокуратурата, заяви плевенската полиция в понеделник.

Маскиран мъж пък нахлу в магазин в плевенското село Обнова към 17,20 ч на 22 юни, нахвърли се с юмруци на 68-годишната касиерка, взе мобилния й телефон и избяга. При незабавното следствие е хванат 33-годишен плевенчанин. Той признал за побоя и грабежа. След обзор в незабавното потърпевшата жена е на домашно лекуване без съществени пострадвания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР