Две момчета на 11 и 13 години от бургаския комплекс

...
Две момчета на 11 и 13 години от бургаския комплекс
Коментари Харесай

Две деца се удавиха в езеро Мандра в Бургас

Две момчета на 11 и 13 години от бургаския комплекс " Меден рудник " са се удавили в езерото " Мандра ", оповестиха от полицията в Бургас. Телата им са открити от водолазен екип към районна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и чиновници на ИАРА.

Около 00.30 ч. нощес в четвърто районно управление (на МВР) е получено известие от родителите на двете деца, че излезли да играят по обяд, само че след свечеряване не се прибрали в домовете си. Търсили ги на разнообразни места в квартала, звънели на другари и близки, само че откакто не разкрили никакви следи, алармирали полицията за изгубването им.

Своевременно е образуван взаимен екип от чиновници на отдел " Криминална полиция ", които ревизирали още няколко благоприятни условия за местонахождението на децата, само че те не били открити.

Около 09.00 ч. през днешния ден риболовец подал сигнал, че във водата на Мандренското езеро, в региона на дигата на помпената станция, е забелязал човешко тяло. Екип водолази извадили натрупа на 13-годишното момче. Със съдействието на чиновници от ИАРА периметърът на претършуване е уголемен и към 16.00 ч. е намерено и тялото на 11-годишното момченце.

При осъществения оглед забележими следи от принуждение не са открити. Намерени и конфискувани са облеклата, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата наоколо до мястото, където във водата е открито първото тяло. Вероятно момчетата са влезнали да се къпят в езерото, само че по неустановени досега аргументи са се удавили.

Разследването на трагичния случай продължава, прецизираха от полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР