Две млади девствени момичета от Холандия шокираха с нестандартни оферти.

...
Две млади девствени момичета от Холандия шокираха с нестандартни оферти.
Коментари Харесай

ШОК : Две студентки обявиха на търг девствеността си, за да продължат обучението си

Две млади девствени девойки от Холандия шокираха с ексцентрични предложения. 20 хиляди евро начална цена са поискали от мераклии да им лишават девствеността, написа Блиц.

Както оповестява Daily Mail на един от уеб страниците, публикуващи разгласи на девойки за интимни услуги, са се появили две нови предложения с еднообразно наличие. 20-годишната Моника и 18-годишната Лола вадят на търг своята непорочност.

Младите студентки акцентират и идентични претекстове за решението си - дефицит на пари, които им трябват да продължат учението си. "Харесва ми, че живеем във време, когато всеки е свободен да постъпва със своето тяло по този начин, както му харесва. За мен е значимо да усещам, че точно аз се заповядвам със себе си ", споделя брюнетката Моника.

"Колко девойки остават с индивида, с който са правили за първи път секс? Малко! Затова ще постъпя по този начин освен поради парите, а с цел да не може никой да рани сърцето ми ", откровена е едрогърдата Лола. Девствеността на девойките се ревизира от организацията за интимни услуги Cinderella Escorts.

Купувачът, който завоюва търга би трябвало да внесе 10% депозит и да дойде на първа среща в Германия.











Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР