Две министерства, депутати и БФС изготвят мерки срещу футболното хулиганство.

...
Две министерства, депутати и БФС изготвят мерки срещу футболното хулиганство.
Коментари Харесай

Две министерства, депутати и БФС изготвят мерки срещу футболното хулиганство

Две министерства, депутати и БФС изготвят ограничения против футболното безчинство . На работна среща министърът на младежта и спорта Красен Кралев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов и зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов беседват за обща тактика сред Министерство на вътрешните работи и ММС.

Спортният министър и представителите на Министерство на вътрешните работи са безапелационни, че затварянето на игрища и лишаването от семейства на футболни клубове не е решението на казуса с футболното безчинство, което води до тежки произшествия.

 Ранени по време на дербито ЦСКА-Левски
Ранени по време на дербито ЦСКА-Левски

Пострадал е служител на реда

Първата крачка, която ще бъде подхваната е, че Министерство на вътрешните работи ще изготви рекомендации към ММС, които ще обезпечат усилване на контрола на достъпа и персонализация на лицата, които имат достъп до футболните събития .

Следващата стъпка, която цели да обезпечи спокойствието на стадионите, ще бъде организирането на работна група сред представители на Министерство на вътрешните работи, ММС, БФС и двете парламентарни комисии - Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

Целта на работната група ще бъде разработване на ефикасни законодателни промени , които да доведат до усилване на персоналната отговорност . Ще бъдат направени промени в Наредбата за лицензиране на стадионите и спортните уреди и в Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

 Полицейският профсъюз желае
Полицейският профсъюз желае " зона за сигурност "

Полицаите ни да се пазят по всевъзможен начин на закона

Първата стъпка, към която се сплотиха Министерство на вътрешните работи и ММС, е Националният стадион " Васил Левски " да бъде оборудван напълно със система за надзор на достъпа , с цел да може да поеме главните рискови футболни срещи.

Първата работна среща сред, Министерство на вътрешните работи, ММС, БФС и представители на двете парламентарни комисии ще се организира на 20 април от 14:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

 Зрението на потърпевшата полицайка е избавено Обновена
Зрението на потърпевшата полицайка е избавено

Полицайката е в устойчиво положение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР