Две комуникационни кампании на Мтел спечелиха признанието на журито в

...
Две комуникационни кампании на Мтел спечелиха признанието на журито в
Коментари Харесай

Мтел с две престижни отличия от наградите BAAwards

 baawards_2017_mtel Две информационни акции на Мтел завоюваха признанието на журито в четвъртото издание на премиите на Българската асоциация на рекламодателите BAAwards. Първо място в оспорваната категория „ Нов корпоративен бранд “ взе акцията за налагането на новите спортни канали на телекома Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Среброто в категорията „ Нова услуга “ пък сграбчи акцията за промотиране на новата 4G мрежа на компанията.

В началото на януари тази година Мтел започва лични спортни канали, като по този метод навлезе на пазара на телевизионно наличие. Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 бързо си завоюваха лоялна публика с разнообразието от спортове, които оферират – тенис от веригата ATP, холандското, съветското, китайското, украинското и индийското шампионати по футбол, Евролигата и Еврокупата по баскетбол, NHL, MotoGP, Nascar, UFC, Диамантената лига по лека атлетика, волейбол и доста други.

Мтел започва своята свръхбърза 4G мрежа в средата на 2016 година. В момента тя поддържа скорост на мобилния интернет до 130 Mbps, а до края на годината ще покрива 90% от популацията на България, предоставяйки на клиентите на телекома опция за незабравими онлайн преживявания.

Наградите BAAwards се провеждат за четвърта поредна година, като този път постъпиха рекорден брой поръчки – 43, което е с 20% повече по отношение на предходната година. Целта им е да отличават най-хубавите достижения в областта на маркетинговите връзки, като този път експертното жури награди общо 9 рекламни и информационни акции.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР