Две коли са катастрофирали на пътя от Берковица към прохода

...
Две коли са катастрофирали на пътя от Берковица към прохода
Коментари Харесай

Само в BulNews! На шофьор му прилоша и предизвика катастрофа на пътя за Петрохан, в болница е /снимка/

Две коли са аварирали на пътя от Берковица към прохода „ Петрохан “, научи организация BulNews. Единият от участниците в ПТП-то е в болница, само че повода не е в удара, а тъкмо противоположното. Инцидентът е станал, защото на лидера му прилошало, а по-късно е откаран в болница.
Сигнал за произшествието е подаден в полицията в 6.18 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Лек автомобил „ Мерцедес “ със софийска регистрация се движел в посока към столицата. При разклона за сметището на Берковица, над квартал Раковица обаче, на лидера му станало неприятно. 60-годишният мъж, който е от София, изгубил надзор над ръководството и навлязъл в лентата за насрещно придвижване.
От там обаче идвал „ Опел Зафира “ с пернишка регистрация. 63-годишният лидер направил всичко допустимо да избегне идващата против него кола. В последна сметка не съумял изцяло, само че ударът сред двата автомобила бил лек и не предизвикал особени провали.
Водачът на „ Мерцедес “-а обяснил пред отишлите на местопроизшествието полицейски чиновници каква е повода за злополуката. Ченгетата му съставили акт за осъщественото ПТП, след което мъжът бил откаран в болница. Той споделил, че има сърдечни проблеми и е настанен в кардиологичното поделение на монтанската Сити Клиник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР