Две катастрофи затапиха за кратко тази сутрин международния път Е-79

...
Две катастрофи затапиха за кратко тази сутрин международния път Е-79
Коментари Харесай

От последните минути: Верижни катастрофи затапиха Е-79 между Монтана и Враца /снимки/

Две произшествия затапиха за малко тази заран интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. И двата случая са станали покрай село Бели Извор.
При първата злополука бургаски бус „ Мерцедес “ с прикачено ремарке, при придвижването си в посока Враца е блъснал намалилия ненадейно пред него лек автомобил. Шофьорът на товарното возило изясни, че колата е подхванала маневрата поради поледицата на пътя и той не е имал време да спре. За благополучие вредите по автомобила са били дребни и той е траял пътя си.
На няколко метра от тях е станала втора злополука. Учебен автомобил на врачанската компания „ Дигси “ е идвал в същата посока и решил да спре, поради предходния случай. В този миг в тях се забил втори бургаски бус „ Ивеко “ с платформа за транспорт на коли. Отзад в него пък с огромна скорост се блъснало монтанско „ Ауди “. Най-сериозните вреди са по немската кола, която е с изцяло смачкана предна част.
На мястото на злополуката пристигнали 2 коли за спешна помощ, само че медиците си тръгнали празни, защото открили, че участниците в случая не се нуждаят от здравна помощ.
Два патрула на полицията работят за изясняването и документирането на злополуката. По тази причина за малко придвижването сред Враца и Монтана бе прекратено. Въпреки това се бяха образували километрични опашки, които към този миг към този момент се източват и трафикът към Дунав мост 2 се възстановява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР