Две катастрофи в района на Дунав мост само за няколко

...
Две катастрофи в района на Дунав мост само за няколко
Коментари Харесай

Две катастрофи в района на "Дунав мост", блокират пътя

Две произшествия в региона на " Дунав мост " единствено за няколко часа. Първият случай става към 2:30 ч. сутринта, когато аварират две цистерни с украински номера. Те са обозначили повредата, само че във втората спряла цистерна се врязал автовоз, пренасящ леки коли. По-късно на място са извикани други две платформи, които да извозят колите.

Около 6.00 ч. тази заран се случва и вторият случай - сред украински тир и турски рейс. Тирът се опитал да заобиколи мястото на първата злополуката, само че в него се удря рейсът.

Няма починали, само че двама души са потърпевши - момче на 21 години с политравма и мъж на 35 години с травма на главата. Двамата са откарани в Русенската болница. Към 9.00 ч. на място дойде трети рейс, който евентуално ще извози пасажерите от авариралото турско транспортно средство.

В този миг пътят по " Дунав мост " е блокиран, към този момент се образува и колона от камиони, които чакат да преминат граничния пункт. Леките коли се пренасочват към село Николово, само че трафикът е усложнен.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР