Две къщи и една плевня горяха в самоковското село Говедарци.

...
Две къщи и една плевня горяха в самоковското село Говедарци.
Коментари Харесай

Две къщи и една плевня горяха в самоковското село Говедарци

Две къщи и една плевня горяха в самоковското село Говедарци. Четири екипа на пожарната са гасили пламъците. Няма данни за жертви и потърпевши. Пожарът е локализиран, обясняват се аргументите за случилото се.

" Аз бях в стаята с най-малкия ми наследник и се приготвях да взема другите си две деца от детска градина. И внезапно видях, че гори барбекюто, пламна лятната кухня, след което огънят потегли към втория етаж на къщата. На ръба на зимата оставаме на улицата. Всичко изгоря – облекла, обувки, мебелировка, играчките на децата, нямаме нищо ", описа Станислава Пейчева, която живее в къщата дружно със брачна половинка си, трите си деца и татко си.

От общинското лесничейство ще бъде обезпечен дървен материал за покрива, а още на следващия ден ще стартира почистване на изгорелите остатъци благодарение на доброволци, сподели Лорита Христова - кмет на селото.

Вече са сложени кутии за дарения в село Говедарци, следва да бъде проведена акция и в Самоков. Засегната е и прилежащата къща, която също ще се нуждае от ремонт. На потърпевшото семейство се притекоха на помощ и доста хора от селото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР