Две каруци и кола се удариха на голямо кръстовище в

...
Две каруци и кола се удариха на голямо кръстовище в
Коментари Харесай

Вижте как мургави блъснаха две каруци в кола на кръстовище

Две каруци и кола се удариха на огромно кръстовище в Хасково. Няма потърпевши при инцидента при бруталната злополука, само че единият от конете остава да лежи на асфалта близо минута и половина, демонстрира видео, оповестено от зрител в платформата „ Моята вест ” на.

На фрагментите се вижда по какъв начин две каруци, закачени една за друга, безусловно връхлитат върху автомобил, смачквайки го странично. Вследствие на случая конете падат на земята, а колата продължава по пътя си. В продължение на няколко минути мъжете се пробват да изправят едното животно на крайници.



„ Крайно време е да се забрани придвижването на каруци в централните елементи на града. Много пъти са ставали тъкмо такива произшествия, без да бъдат отразени от камери и полиция. Интересно ми е по какъв начин тъкмо са ги глобили и по какъв начин тъкмо ще им вземат санкцията? Ако приемем, че е като водачите на коли, то значи, че при следваща инспекция на каруцаря и неплатена санкция следва да се спре от придвижване транспортното средство ”, пише авторът на видеото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР