Две кафяви мечки избягаха от клетката си посред бял ден

...
Две кафяви мечки избягаха от клетката си посред бял ден
Коментари Харесай

Мечките Митко и Ани избягаха от клетката си в зоопарка в Димитровград и...

Две кафяви мечки избягаха от клетката си измежду бял ден в зоологическата градина в Димитровград през вчерашния ден. Това са 23-годишните Митко и Ани, които са брат и сестра. За благополучие, те са били върнати в точния момент в дома си, без да пострадат хора.

Как се е стигнало до бягството на хищниците и до щастливата развръзка, описаха в „ Здравей, България ” по Нова Тв гледачът на мечките и шефът на зоокъта.



Ето какво обявиха те:

Мишо, гледач:



„ Нахраних ги, напоих ги, както постоянно. Почистих и басейна им. Тръгнах да заключвам вратата на Ани, само че не видях, че тази на Митко е отключена. Той излезе на открито, споделих му да се прибира, той ме послуша, тъй като е мирен. Но Ани излезе от клетката, тя е по-агресивна. ”

Гюлшен Али, шеф на зоокъта:



„ След като видяхме, че Ани е на открито, извикахме ветеринарен доктор и с негова помощ, и тази на цялото ни управление след половин час прибрахме Ани вътре. През това време отцепихме региона и евакуирахме всички хора, които бяха вътре, за благополучие имаше единствено една майка с детска количка и две-три дами. Друг сходен случай до момента сме нямали и няма да допуснем това да се повтори. Мечките въпреки всичко са асоциирани. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР