2 секс работнички описват „насилствени“ срещи със заподозрения в Гилго Бийч, казва служител

...
Две жени, задържани в затвора на окръг Съфолк казват, че
Коментари Харесай

Две жени, задържани в затвора на окръг Съфолк казват, че са имали срещи с обвинения в сериен убиец от Гилго Бийч Рекс Хойерман, описвайки срещите с него като „насилствени“ и „агресивни“, каза в четвъртък говорителят на шерифския отдел Вики ДиСтефано.

Смята се, че предполагаемите срещи с двете секс работнички са се случили преди повече от десетилетие, каза Ди Стефано, отбелязвайки, че жените са изразили загриженост за безопасността си по времето, когато казват, че са били с Heuermann.

shannan gilbert Полицията на Джърси Сити

Информацията беше разкрита като част от текущите интервюта от отдела за трафик на хора към шерифския отдел на окръг Съфолк, който беше създаден, за да помогне на лишените от свобода да имат достъп до услуги и подкрепа, от които се нуждаят, за да се възстановят.

След ареста на Хойерман на 13 юли отделът интервюира секс работници, както и показва снимка на Хойерман на жени, за да види дали си спомнят някакви взаимодействия с него.

Досега пет жени са дали информация, считана за полезна на властите, каза Ди Стефано.

Отделът, който стартира през 2018 г., също работи със затвора в окръг Насау и остров Рикърс в град Ню Йорк за да види дали съществуват други връзки с Heuermann.

CNN се свърза с адвоката на Heuermann за коментар.

Полицай стои близо до резиденцията на архитекта Рекс А. Хойерман, който беше арестуван като заподозрян във връзка със серийни убийства преди повече от десетилетие, насочени към секс работници и други, чиито тела бяха разпръснати по плажа Гилго в Масапекуа Парк, Ню Йорк, САЩ, 21 юли 2023 г. REUTERS/Шанън Стейпълтън
Полицейски служител стои близо до резиденцията на архитекта Рекс А. Хойерман, който беше арестуван като заподозрян във връзка със серийни убийства преди повече от десетилетие, насочени срещу секс работници и други, чиито тела бяха разпръснати по плажа Гилго, в парк Масапекуа, Ню Йорк, САЩ, 21 юли 2023 г. REUTERS/Шанън Стейпълтън Шанън Стейпълтън/Ройтерс

Хойерман беше арестуван на 13 юли в Ню Йорк, където работеше като архитектурен консултант, и обвинен в убийството на три от „четворката Гилго“ – жени, чиито останки бяха открити през 2010 г. по кратък участък от Ocean Parkway в Гилго Плаж.

Той се призна за невинен в убийствата на Мелиса Бартелми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело.

59-годишният архитект е и главният заподозрян за изчезването и убийството на четвъртата жена, Морийн Брейнард-Барнс, но не е обвинен по този случай.

Heuermann беше идентифициран за първи път като потенциален заподозрян в началото на 2022 г., малко след като беше сформирана мултиагенционна работна група, за да проучи неуредени случаи, включващи почти дузина групи човешки останки, открити по южния бряг на Лонг Айлънд между 2010 и 2011 г., включително Gilgo Four.

Рей Санчес от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР