Две жени са загинали в резултат на обстрел на село

...
Две жени са загинали в резултат на обстрел на село
Коментари Харесай

Две жени са загинали при пореден обстрел на Белгородска област

Две дами са починали вследствие на обстрел на село Маслова Пристан, Шебекински регион, Белгородска област. Губернаторът Вячеслав Гладков заяви това в петък в канала си в " Телеграм ", представен от ТАСС.

" Въоръжените сили на Украйна обстреляха сектор от пътя в село Маслова Пристан, Шебекински регион. Фрагменти от снаряди попаднаха в преминаващи коли. В една от тях се возеха две дами, които починаха на място от раните си ", написа ръководителят на района.

Също по този начин, съгласно губернатора, двама души са ранени във втората кола . " Единият мъж е с шрапнелни рани в гърдите, вторият е с шрапнелни рани на долните крака. Те са откарани в градска болница №2 в тежко положение, оказват им се всички нужни медицински грижи ", сподели Гладков.

По думите на губернатора на Белгородска област 11 снаряда са били изстреляни от оръдие и по село Тишанка, Волоконовски регион, няма потърпевши. В две частни семейства са изпочупени стъкла, развалени са централен газопровод и електропровод. На мястото работят незабавни и оперативни служби.

Няма жертви и вследствие на обстрела на плантация Леоновка във Валуйски регион, само че е развалена фасадата на зърнохранилището на селскостопанско дружество. " Обходът на територията от врата на врата продължава ", означи ръководителят на региона.
 Отново обстрели по Белгородска област, губернаторът й зове за завладяването на Харков
Отново обстрели по Белгородска област, губернаторът й зове за завладяването на Харков

Кремъл не разяснява това изказване

Припомняме, че в последните дни град Шебекино и обитаемоте места в Шебекинския регион са, предпологаемо от украинките сили. Киев не е поемал отговорност за тези обстрели и декларира, че не нападна съветска територия и цивилни жители. 

В същото време съветски съпротивителни групи, основани в Украйна, декларират, че, като по този метод желаят да покажат узвимостта на Русия на Путин. Москва назовава тези нападения " нахлувания на украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) и е оповестила за търсене водачите на тези организации

че Русия е изправена пред избор кои региони да пази - тези, които е окупирала в Украйна или граничните си региони в Белгеродска, Брянска и Курска области.
 Отново дронове в небето над Русия
Отново дронове в небето над Русия

Атакувана е енергийна инфраструктура в Смоленска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР