Две жени, пешеходки, са били блъснати вчера при пътни произшествия

...
Две жени, пешеходки, са били блъснати вчера при пътни произшествия
Коментари Харесай

Две пешехдки блъснати за ден във Варна, едната с опасност за живота

Две дами, пешеходки, са били блъснати през вчерашния ден при пътни катастрофи във Варна. И двата случая са съществени, като в единия от случаите блъснатата жена е с заплаха за живота.

Около 17.00 часа през вчерашния ден в региона на кв. “Владиславово “, 37- годишна лидерка на лек автомобил, блъска 44-годишна варненка, пресичаща пътното платно на нерегламентирано място.

След отвеждането на пешеходката в незабавен медицински център, е открито, че потърпевшата е с фрактура на черепа и травма на мозъка. Хоспитализирана е в поделение по неврохирургия на МБАЛ “Св.Анна “.

На лидерката са направени проби за съществуване на алкохол и наркотични субстанции, които демонстрират негативни резултати. Местопроизшествието е посетено от Оперативна дежурна група. Образувано е Директива за птиците, докладвано на прокурор при ВРП.

При различен случай, станал 20 минути по-късно, само че в кв. " Аспарухово ", 79–годишна жена, не пропуща и блъска пресичащата от дясно на ляво 19-годишно момиче от Варна, пешеходка.

Вследствие на случая, момичето е с фрактура на таза, десен гален и мозъчно разтърсване, без заплаха за живота. Пострадалата е настанена за лекуване в реанимацията на МБАЛ “Св.Анна “. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на Четвърто районно ръководство, материалите докладвани на дежурен ВРП.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР