Две години след официалния дебют на SOMA, Frictional Games ще

...
Две години след официалния дебют на SOMA, Frictional Games ще
Коментари Харесай

Xbox One версията на SOMA пристига в началото на декември

Две години след формалния дебют на SOMA, Frictional Games ще пусне и Xbox One версия на играта. Това бе обявено от Frictional Games, като формалната дата на излизане на версията за майкрософтската подпора ще е първи декември. Заедно с това, Xbox One и PC версията ще получат нов режим.

Ако не желаете героят ви да умира, ще може да се възползвате от Safe Mode режима. Ако желаете просто да разгледате света на PATHOS-II и да изпитате тръпката от напрежението, само че не и да се разочаровате със гибелта на героя ви, тук идва и този „ безвреден режим “. Очаква се, че режимът ще е наличен за PlayStation 4 след първи декември, само че не е известна точната дата за това.

„ Макар и SOMA да има своите злокобни моменти, това не е, както и тази обява дава да се разбере, чист хорър. В основата си това е мощно разчитащо на своя разказ sci-fi прекарване. Чудовища, на които може да се натъкне играещия са там, с цел да създадат света по-жив, да отразят съответни концепции и да вдигне залозите. За злощастие, това означаваше, че за някои хора, които нямат предпочитание да бъдат тероризирани от смъртоносни чудовища, историята не може да бъде съпреживяна в цялостта си. И защото желанието ни е от ден на ден хора да могат да изследват историята и да си взаимодействат с фундаменталната ни история, взехме решение да представим „ безвредния режим “, версия на играта, в която няма враждебни срещи и която ще ви даде опцията да се фокусирате просто на разгръщащия се разказ. Надяваме се, че с него даже още повече хора ще могат да се гмурнат в мистериите на подсъзнанието и да си зададат въпроса какво значи да си човек “, изяснява Томас Грип, креативен шеф на Frictional.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР