Две години по-късно Бела Хадид и Марк Калман сложиха край

...
Две години по-късно Бела Хадид и Марк Калман сложиха край
Коментари Харесай

Бела Хадид пак е сама

Две години по-късно Бела Хадид и Марк Калман сложиха завършек на взаимоотношенията си.

„ Двамата се разделиха другарски преди известно време. Бела се концентрира върху кариерата си…и без друго бяха към този момент отдалечени “, разяснява непосредствен до тях пред „ Us Weekly “.

За Хадид и Калман като двойка се заприказва още през 2020-а, откакто бяха видяни дружно в кафене в Ню Йорк. Близо година по-късно моделът самичък удостовери в обществените си мрежи. „ Здрава и обичана “, написа Изабела в персоналния си Инстаграм профил, позирайки с арт шефа. Шест месеца по-късно показа в подкаста „ VS Voices “ за компликациите, с които се е сблъсквала в предходните си връзки. „ Израстнах към мъже, които непрекъснато ми повтаряха, че моят глас няма значение “, разкри тя и добави, че на по-късен стадий това се е отразило по отрицателен метод, който пренесла в връзките си с хората. „ Трябваше непрестанно да работя върху тази травма…връщах се при мъжете, които са ме карали да се усещам нисша. “

Дали поради това или заради друга причина моделът заобикаля да споделя в обществените мрежи за любовния си живот. „ Не считам, че е редно да показваш доста от себе си там. “

Припомняме, че преди Калман Бела имаше връзка с Абел – The Weeknd. В рамките на година (2015-2016) двамата непрекъснато се събираха и разделяха. „ Все още се почитат, може би в случай че не бяха тежките им графици, щяха да са дружно още. Направиха всичко по силите си връзката да сработи “, разяснява осведомен със обстановката пред „ Us Weekly “. След токсичните им взаимоотношения, Абел размени Бела със Селена Гомес.

Въпреки това е бил още в контакт с Хадид. „ Тя в действителност му липсваше “, посочи още източникът. Изпълнителят има и значително песни за тяхната разлъка.

След относително дългата пауза в последна сметка „ Starboy “ и Хадид се събраха за малко през 2018-а, само че дефинитивно сложиха край година по-късно, написа Дир.бг.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР