Две години и половина след раждането на по-малкия си син

...
Две години и половина след раждането на по-малкия си син
Коментари Харесай

УЖАС: Деси Слава е най-дебелата фолк певица!

Две години и половина след раждането на по-малкия си наследник Борис фолк звездата Деси Слава не може да влезе във форма – написа в. „ Уикенд “. Тя без подозрение е най-мощната представителка на жанра и конкурира само Ивана от най-дебелия й интервал преди петилетка – разяснява изданието.

Във виртуалното пространство певицата обработва фотосите си, само че папарашки фрагменти от нейни участия демонстрират злокобната истина. Изпълнителката гони 100 кила – разкриват фотоси от присъединяване й в нощен клуб. За разлика от колежките си от сектора, които се радват даже на рехави участия след пандемията, Деси Слава едвам смогва с уговорките си. 42-годишната певица обаче втрещява почитателите си с обилните си форми. Вратът й към този момент е като на герой в тежка категория, а бузите й са големи. Бицепсите й са с по-голяма обиколка от тези на сумист. Най-впечатляващ е сочния гъз на Деси – разяснява изданието.

Вместо да прикрие телесата си с подобаващи тоалите, с неумението си да избира съответни облекла певицата още повече акцентира обилните си форми с разкроени къси поли и рокли. Почитателите й се чудят по какъв начин е допустимо да не вземе ограничения за наднорменото си тегло. Те съществено се тормозят, че в никакъв случай повече няма да видят любимката си съблазнителна и стройна, каквато я помнят от недалечното й минало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР