Две формации от детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) ще зимуват

...
Две формации от детско-юношеската школа на "Локомотив" (Мездра) ще зимуват
Коментари Харесай

Юношите ст. възраст и децата, родени през 2010 г., на Локомотив /Мездра/, са есенни първенци в Зона „Враца“ /снимки/

Две обединения от детско-юношеската школа на "Локомотив " (Мездра) ще зимуват отпред в есенното класиране на шампионатите в Зона „ Враца “.
Това стана ясно откакто първият дял от зоналните шампионати завърши прибързано заради въведените противоепидемични ограничения в страната. Оставащите срещи от есенния полусезон ще се изиграят през пролетта, заяви ръководителят на Областния съвет на БФС Милен Бельов.
Юношите старша възраст на мездренския клуб водят в подреждането на полусезона при U19. Момчетата на треньора Владимир Найденов са водачи в зоната с 22 точки и голова разлика 45:10 - актив, насъбран след 7 победи, 1 тъждество и нито една загуба. Втори е "Бдин 1923 " (Видин) с 19 т. и мач по-малко, а трето-четвърто място разделят "Ботев " (Враца) и "Монолит " (Бяла Слатина) с по 12 т., като врачани също имат мач по-малко.
Много добре през есента се показаха и децата на "Локомотив ", родени през 2010 година, които станаха есенни първенци в зоналния шампионат по "Футбол 7 ". Възпитаниците на треньора Стоян Стоянов са отпред в таблицата с 16 точки и голово съответствие 20:3 (5 победи, 1 реми и 0 загуби). Със същия точков актив, само че с проваляне в дуела посред им, втора е групировката на "Ботев 1 " (Враца). Трети е "Атлетик " (Козлодуй) с 11 т.
Клубната групировка на "Локо " (Мездра) по Футбол 5 е на второ място при децата, родени през 2012 година, със 7 т. и голова разлика 18:4 (2 победи, 1 тъждество и 1 загуба). Лидер в тази възраст е първият тим на "Ботев " с цялостен актив от 12 т.
Юношите младша възраст на "Локомотив " са трети на полусезона при U17 с 15 т. и голово съответствие 29:19 (5 победи и 2 загуби). Води "Ботев " (Враца) с 21 т., следван от "Бдин 1923 " (Видин) с 15 т. и победа в директния дуел с младите „ железничари “.
Най-неубедително до момента се показват децата на мездренския клуб, родени през 2006 и 2007 година, които ще зимуват на седмо място от 12 тима с актив от 9 точки и голова разлика 9:35 (3 победи и 5 загуби). Начело с еднакъв брой точки - по 24, са "Бдин 1923 " (Видин), "Кариана " (Ерден) и "Ботев " (Враца).
Ако епидемиологичната конюнктура разреши, зоналните шампионати в детско-юношеския футбол ще бъдат възобновени през пролетта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР