Две дузини кози са докарани в Манхатън, за да помогнат

...
Две дузини кози са докарани в Манхатън, за да помогнат
Коментари Харесай

Манхатън прибегна до помощта на кози в неравна борба

Две дузини кози са докарани в Манхатън, с цел да оказват помощ за изчистването на Ривърсайдския парк от бурени, оповестява NTD. В предишното инвазивните растения са унищожавани благодарение на химикали, само че управляващите стигнали до заключението, че „ активизирането “ на „ войска “ от кози е по-екологичното решение. Освен това десетки гости идват да видят работата на рогатите асистенти, акцентира медията. Този способ за битка с плевелите става извънредно известен в парковете на града, добавя организация Фокус.

„ Освен че са сладки, те освен ядат доста зеленина, само че и обезвреждат семената. Тоест, растенията няма да се появят през идната година “, споделя собственик на рогатото животно.
 Ресторанти в Ню Йорк оцеляват със замразени вечери Ресторанти в Ню Йорк оцеляват със замразени вечери
Ако има нещо, което заведенията за хранене в Ню Йорк са научили по какъв начин да вършат по време на пандемията, е смяната, оповестява Fox5, представени от БГН...

От 24-те животни ще останат единствено пет. Те ще ядат растителност всеки ден до края на лятото, когато ще измежду тях ще бъде разгласен и „ първенец “ в битката против плевелите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР