Две допинг проверки за четири дни са направи на плувеца

...
Две допинг проверки за четири дни са направи на плувеца
Коментари Харесай

Две допинг проверки за четири дни за Антъни Иванов

Две допинг инспекции за четири дни са направи на плувеца Антъни Иванов, откогато се върна в Бъкгария. Това заяви самият той. Атлетът видя предумисъл – съгласно него и двете заповеди са подписани на една дата.

. Той отхвърли да подпише нов контракт за тази година с обяснението, че препоръчаната заплата е прекомерно ниска. Президентът на федерацията Георги Аврамчев сподели, че повода е висящото дело в Спортния трибунал в Лозана (КАС). Иванов апелира наказване от две години за пропуснати допинг инспекции.

„ Две следващи заповеди за допинг инспекция за 4 дни от една и съща дата. Смях в залата. Подчертавам, че нямам проблем да бъда проверяван. Просто не е обикновено да бъда проверяван най-вече от всички, в случай че се твърди, че съм завършил с плуването. Ще забележим кой с какво е завършил, когато се видят квотите за Париж. Гарантирам ви, че това няма да съм аз. Будите от зимен сън неверния човек “, написа плувецът във Facebook.

Антъни Иванов ще взе участие за Черно море на държавното отборно състезание, което стартира през днешния ден. Той ще се състезава на 50, 100 и 200 метра бътерфлай и 50 метра свободен жанр. Това е и подготовка за международното състезание във Фукуока през лятото и за олимпийските игри в Париж през 2024.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР