Две деца са пострадали при катастрофа, причинена от пиян шофьор.

...
Две деца са пострадали при катастрофа, причинена от пиян шофьор.
Коментари Харесай

Пиян без книжка катастрофира, двете му деца пострадаха

Две деца са потърпевши при злополука, породена от пийнал водач. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна, съобщи Дарик.

Катастрофата е станала в събота към 20.25 ч. на пътя сред Бяла Слатина и село Търнак. Автомобилът "Форд Фокус”, ръководен от 45-годишен мъж от Кнежа, излязъл от пътя и се блъснал поредно в табела и дърво.

При удара са ранени две деца на 9 и 10 години, които били в колата, както и различен пасажер – 44-годишен мъж. Всички пасажери в автомобила, както и водачът са от Кнежа.

След обзор в болничното заведение в Бяла Слатина потърпевшите са закарани в Центъра за незабавна помощ във Враца и са без заплаха за живота. Най-тежко е потърпевшо 10-годишното дете, което е със строшен десен крайник. Деветгодишното дете, както и другият пасажер са с охлузвания.

Проверка на водача с дрегер посочила съществуване на алкохол от 1.75 промила в издишания въздух. Издаден му е ваучър за здравно проучване. Шофьорът обаче отказал да даде кръв за лабораторно проучване.

На всичко от горната страна се споделило, че той бил и недееспособен лидер. Задържан е в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

Тежка злополука стана тази заран и на кръстовището на бул.”Владислав” и ул.”Г.Бенковски” (до Образцов дом) във Варна. Сблъскали са се две леки коли.

При злополуката са потърпевши трима души. Откарани са в болница, като са били в схващане.

И двата автомобила са съществено потърпевши. Едната кола се е врязала в стълба на светофарната уредба.

Това е едно от варненските кръстовища, на които постоянно стават произшествия. За един месец това е четвъртата злополука там, разясняват в обществените мрежи варненци.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР