Две деца на 9 и 11 години откраднаха автомобил и

...
Две деца на 9 и 11 години откраднаха автомобил и
Коментари Харесай

Карали с висока скорост: Децата от Криводол не за първи път крадат кола

Две деца на 9 и 11 години откраднаха автомобил и катастрофираха с него, като се забиха в ограда на къща. Зад кормилото е бил 11-годишният, който карал и с превишена скорост. Случката се разиграва в монтанското село Липен.

Същият ден братчетата били на учебно заведение в Криводол. През междучасието виждат автомобила с оставен ключ и вземат решение да възпламенят колата. Карат 10 км до село Липен, само че там не съумяват да вземат единия завой, предава Нова ТВ. 

„ Хората от селото ми споделиха, че са спукали гума още в Криводол и са карали дотук със спукана гума. А тук е доста рисков завой, трафикът е доста огромен ”, съобщи Радослав Петров, в чиято ограда са се блъснали децата.

Автомобилът е на 74-годишен мъж от Криводол. Децата са били откарани в лечебни заведения. А автомобилът е цялостна вреда и няма да може да се възвърне, счита Радослав Петров. " Доколкото разбрах, децата са карали с висока скорост. А 11-годишното не краде кола за първи път - това му е трета кражба ", показва още индивидът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР