Две деца, на 9 и 10 г., са били нападнати

...
Две деца, на 9 и 10 г., са били нападнати
Коментари Харесай

Две деца са ранени при нападение с нож в Германия | В. Билд посочва, че заподозреният за извършеното престъпление е германец от български произход

Две деца, на 9 и 10 година, са били нападнати с нож и тежко ранени в Дуисбург, в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия, заяви ДПА.

" Предполагаме, че става въпрос за престъпно закононарушение ", съобщи говорителка на полицията.

Арестуван е 21-годишен мъж. Според известия в медиите той е обвинен, че е нападнал децата с нож. Първоначално полицията не разяснява оръжието, употребявано при нападението, показва ДПА.

В. " Билд " показва, че обвиненият за осъщественото закононарушение е немец от български генезис.

Инцидентът е станал към 12,00 ч. на обяд в квартал " Маркслох ". Въпреки кървенето от нанесените им рани, децата са съумели да се доберат назад до учебното заведение. В момента те са признати за лекуване в болница.

Миналия четвъртък в учебно заведение във Вупертал също се разигра кърваво нахлуване с нож, напомня ДПА. Седем възпитаници и 17-годишният обвинен причинител пострадаха при този случай. Според проверяващите тогава нападателят - възпитаник от шести клас - ненадейно нападнал с нож няколко свои съученици по време на междучасие. След това, както се твърди, той се е самонаранил съществено, преди преподавател да успее да го убеди да остави ножа. Според полицията и прокуратурата има данни, че 17-годишният юноша е имал психологично заболяване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР