Две деца, на 12 и 14 години са уличени, че

...
Две деца, на 12 и 14 години са уличени, че
Коментари Харесай

Деца счупиха панорамно стъкло на кола в Септември

Две деца, на 12 и 14 години са уличени, че са счупили предно панорамно стъкло на лек автомобил, благосъстоятелност на жена от Септември. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той посочи, че за времето от петък до през днешния ден са открити още трима причинители на вандалски прояви в района.

През предходната седмица в Районното ръководство на полицията в Септември бил получен сигнал от собственичката на лек автомобил „ Ауди “. Неизвестен счупил предното панорамно стъкло на возилото, което било паркирано пред къщата й в гр. Септември. В резултат на подхванатите дейности органите на реда скоро открили, че създатели на похищението са две деца – на 12 и 14 години от същия град. С тях е извършена сказка от чиновници на ръководството, контрольор „ Детска педагогическа стая “ и в наличието на родителите им.

Отново предходната седмица 45-годишен гражданин на пазарджишкото село Гелеменово се оплакал за това, че варварин е срязал винилов брезент на сергията му за продажба на плодове и зеленчуци. Служители на бранш „ Криминална полиция “ от РУ-Пазарджик и полицейските инспектори, обслужващи региона, подхванали дейности по следствие. Така било открито, че причинителят е 56-годишен съселянин на потърпевшия. Според първичните данни нанесените вреди от действието се правят оценка на към 900 лв..

Вчера сутринта на улица в Пазарджик апаши счупили четири от стъклата и левия фар на паркирано „ БМВ “. Негов ползвател е 39-годишна жена от пазарджишкото село Драгор. След следствие „ по горещи следи “ били арестувани 23-годишен септемвриец и 20-годишен гражданин на село Карабунар. По първите два случая са формирани преписки, а по третия бързо произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР