Две дами от лидерският екип на Kaufland България - Гергана

...
Две дами от лидерският екип на Kaufland България - Гергана
Коментари Харесай

Две дами от лидерския екип на Kaufland България с отличия в десетото издание на Годишните награди на Business Lady

Две дами от лидерският екип на Kaufland България - Гергана Димитрова, управител „ Корпоративни връзки и CSR ” и Милена Караилиева, Директор „ Човешки Ресурси ”, бяха удостоени с първо място, респективно в категориите „ Устойчиво развиване “ и „ Успешно налагане на работодателска марка “. Наградите бяха връчени в границите на десетото издание на годишните награди на списание и клуб Business Lady. Отличията целят да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, поощрявайки професионалните триумфи на дамите измежду българската общност.

Милена Караилиева дава отговор за грижата на Kaufland България към своите близо 6500 чиновници, като сполучливо пази поставените съществени цели на компанията като добър шеф. Сред тях са повишение на вътрешната задоволеност и ангажираност на чиновниците, както и поддържането на регулярна двупосочна връзка с тях. В изискванията на пандемия, компанията непрекъснато организира интегрирани информационни акции на външно и вътрешно равнище, които показват нейната ангажираност към целия екип. През 2020 година, Kaufland вкара бързи и ефикасни ограничения, гарантиращи здравето и сигурността на всички сътрудници, в това число психична поддръжка и подготовка, спомагателни вложения във възнагражденията на хората от магазинната мрежа и профилирани образования, подпомагащи лидерския екип. Компанията изрази своята благодарност към чиновниците с самодейността „ Благодаря “,  а с акциите “#АЗПомагам “ и „ Разчитайте на нас “ съумя да затвърди своята позиция освен като един от най-желаните и сигурни работодатели в България, само че и като водач в грижата за хората.



Успоредно с това, Kaufland България продължи да влага в стратегии, подпомагащи образованието на бъдещи експерти. Част от стратегиите, подкрепяни от компанията, са „ Teenovator “ и събитието за студенти „ Уикенд на концепциите “, съдействието с Panda Labs - младежката иновационна стратегия на WWF за млади бизнесмени и Talent Club BG - новаторска платформа, предлагаща благоприятни условия за кариера, стажове и персонален контакт с мечтани работодатели за студенти и млади експерти. Безплатната онлайн академия „ We Know, You Grow ", стартирала под формата на уебинари, подкрепя възпитаници и студенти в кариерното им развиване.

Наред с напъните да надгражда положителните си работодателски политики, Kaufland България продължи да развива и стратегически социално-отговорни планове. Лидерът в бранша на модерната търговия затвърди ролята си на компания, която работи с внимание освен към основаването на икономическа добавена стойност, само че и с мисъл за въздействията си върху хората, околната и обществената среда в България. 

Въпреки изпълнената с провокации година,  Kaufland България продължи да надгражда устойчивите си политики и начинания. Гергана Димитрова напомня най-изявените действия на компанията  в тази посока: вложения в енергийна успеваемост, електромобилност и „ зелена “ доставка, акции, отдадени на битката с пластмасата и вътрешни начинания за преработване на хартиените боклуци. Компанията стана и първият ритейлър с отчет за изцяло влияние върху икономическия, естествения и обществения капитал. Кaufland България съобщи своята поддръжка към биоразнообразието и пчелите, публикувайки специфичен отчет за уговорката си против използването на пестициди.

Повече за устойчивата политика на Kaufland България може да видите тук:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР