Две чаени лъжички на ден и ще забравите за камъните

...
Две чаени лъжички на ден и ще забравите за камъните
Коментари Харесай

Две чаени лъжички на ден и ще забравите за камъните в бъбреците

Две чаени лъжички дневно и ще забравите за камъните в бъбреците

В тази публикация ще разберете за една рецепта, която от доста десетилетия се употребява за лекуване на разнообразни здравословни проблеми.

Състои се от три съставки, които имат неповторими лечебни свойства, а комбинацията им е естествено решение на доста от нашите здравословни проблеми.

Алоето и медът съдържат голямо количество потребни и хранителни свойства, а лимонът е един от най-важните антиоксиданти за нашето тяло.

Алое вера ни оказва помощ в битката с доста заболявания. Това неповторимо средство оказва помощ в битката с: колит гастрит язва, понижава прогресията и растежа на злокачествените тумори, артрита, понижава възпалението, изключително в стомашно-чревния тракт, стабилизира равнището на захарта, холестерола, триглицеридите, кръвното налягане.

Помага за алкализиране на нашето тяло. Предотвратява образуването на камъни в бъбреците. Защитава ни от стрес. Помага за ускорение на зарастването на раните. Възстановява клетките в нашето тяло. То предизвиква придвижването на червата, отстранява запек и други

Необходими съставки за подготвяне на сиропа:
250 гр. пчелен мед
4 огромни листа алое вера
2 лимона (или лайм) с кората

Приготвяне:
Обелете листата на алое, по-късно измийте лимоните и ги смелете в месомелачка и смесете всички съставки. Разбийте ги в блендер.

Сместа се прецежда и се слага в стъклен буркан, който би трябвало да се съхранява в хладилника за период от 1 месец.

Приложение: Приемайте по 1 чаена лъжичка заран и на обяд след хранене в продължение на една седмица, след което продължете да приемате единствено по 1 чаена лъжичка заран за още една седмица.

Направете отмора от 1 седмица и повторете, в случай че е належащо. Този сироп не е доста прелестен на усет, само че може да го разтворите в малко количество вода или сок.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР