Две брутални убийства белязаха съдбата на някои от героите в ...

Две брутални убийства белязаха съдбата на някои от героите в

Драматични последствия след двете брутални убийства в „Братя“

Две брутални убийства белязаха съдбата на някои от героите в „ Братя “ и ще провокират чудовищни последствия в следващите епизоди на криминалната драма тази седмица по NOVA. След гибелта на Снежа и Огнян нищо повече не може да остане същото. В живота на Лора настава цялостен поврат – тя изпада в нервна рецесия след престъпното действие и не може да се справи с шока, че е умъртвила човек. Извършеното в миг на защита закононарушение не й дава мира и тя не знае какво да предприеме. Страхът я подтиква да се крие, а съвестта й приказва да се съобщи . На кой от инстинктите си ще се довери и наистина ли някой може да я измъкне от ужасяващата позиция , в която сама се е сложила ?

Драматичен поврат раздрусва и живота на Драго , който в един ден научава за гибелта на двама от най- околните си хора – неговата майка и персоналният му охранител, доказал се в годините като един от най-лоялните и предани приближени. Тежкият удар го уцелва право в сърцето и той отхвърля да повярва, че този призрачен сън може да е правда . Драго даже стартира да подозира, че черната серия е дело на един и същи човек, който екзекутира всичките му близки, започвайки от брат му Борис, майка му Снежа и неговия персонален бодигард Оги. Какво го кара да има вяра в тази доктрина и наистина ли ще откри следи, водещи към реалните причинители на страшните действия ?

Филип следи разпространяването на новината за гибелта на Снежа и доста деликатно редуцира рисковете да попадне, под каквато и да е форма, измежду обвинените за убийството. Той даже се пробва да бъде поддръжка за Драго в сложния миг . Озадачава го само неочакваното изчезване на Огнян, на който Марин към този момент е поверил случая „ Топал ”. Наред с това, Карамитев дава дилема на асистента си да разбере с кого е говорила Снежа по телефона малко преди убийството. До къде ще стигне персоналното му следствие , какво ще провокира то и наистина ли ще успее да заблуди сина си, следвайки своя подъл проект ?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.

Източник: dariknews.bg