Две български транспортни компании са сред първите, които се регистрираха

...
Две български транспортни компании са сред първите, които се регистрираха
Коментари Харесай

Български транспортни компании са сред първите регистрирани в платформа на ЕС за солидарност с Украйна

Две български транспортни компании са измежду първите, които се записаха в основаната от Европейската комисия платформа EU-Ukraine Business Matchmaking Platform.

Целта на самодейността е да откри бърз контакт сред предприятията/фирмите от Европейски Съюз и Украйна, с цел да могат те да намерят прагматични решения за износа на селскостопанска продукция от Украйна.

Платформата способства за установяване на нови логистични вериги за експорт и импорт на артикули и материали от и към Украйна. Тя оказва помощ за намиране на нови сътрудници в региона на логистиката и интернационалната търговия. Платформата се концентрира върху няколко бранша – логистична индустрия; произвеждане, преработване, експорт и импорт на селскостопански и хранителни артикули, първични материали и други

Желаещите да се записват в платформата могат да създадат това на интернет адрес: (срокът за регистрация е до 27 май 2023г.)

Европейската комисия пусна и мобилно приложение GrainLane, което предлага функционалности на платформа за търговия със зърнени култури, като форсира процеса за намиране на сходство сред търсенето и предлагането. Това е от изключително значение за износа на зърно от Украйна посредством сухопътен превоз, защото се основават нови бизнес връзки и вериги за доставки. Приложението е налично на интернет адрес:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР