Двайсетина души са нахлули в болница в южна Испания и

...
Двайсетина души са нахлули в болница в южна Испания и
Коментари Харесай

Арестуван наркотрафикант избяга след като тълпа атакува болница

Двайсетина души са нахлули в болница в южна Испания и са „ освободили “ упрекнат в наркотрафикант, който бил охраняван от двама служители на реда, предава БГНЕС. Двамата служители на реда не са съумели да отхвърлен тълпата, защото са се въздържали от приложимост на оръжие, з да не се трансформира обстановката в кървава драма, обясниха от кметството в Линеа. Градът е едно от местата с най-интензивен наркотрафик в провинция Кадис. Арестантът бил отведен в болничното заведение за лекуване. Той бил задържан по-рано след гонене с полицията, на която се опитал да избяга с мотоциклет. Малко откакто бил признат в болничното заведение, там нахлула навалица от двайсетина души, които го извели и избягали дружно с него с няколко коли.

Град Линея с население 65 000 души и се намира на няколко километра от английския анклав Гибралтар, където наркотрафикантите постоянно разтоварват канабис, докарван с кораби от Мароко.

През 2017 година кметът Хуан Франко съобщи, че в града има чувство за цялостна безотговорност, защото полицията не е задоволително добре оборудвана, с цел да се опълчи на наркобандите.

„ Врагът е мощен и би трябвало да се вземат други ограничения “, сподели той на конференция след зрелищното освобождение на арестанта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР