Двайсет и седем годишен мъж оцеля, след като изкара шест

...
Двайсет и седем годишен мъж оцеля, след като изкара шест
Коментари Харесай

Мъж оцеля 6 дни само на дъждовна вода, след като пострада в катастрофа

Двайсет и седем годишен мъж оцеля, откакто изкара шест дни единствено на дъждовна вода в сплескан до неразбираемост при пътнотранспортно произшествие пикап под моста на автомагистрала в Северозападна Индиана, заяви полицията, представена от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Одисеята на индивида завършила, когато във вторник следобяд двама мъже, търсещи уместно място за лов на риба, забелязали тежко потърпевшото транспортно средство със задействаната вътре въздушна възглавница и се отправили неотложно към него.

" Те докоснали тялото и индивидът се обърнал с глава към тях и почнал да им приказва. Това най-малко малко ги ободрило (на фона на гледката) ", сподели пред локални медии сержант Глен Финфилд от щатската полиция в Индиана.
Камионетката излязла от платното на Междущатската автомагистрала 94 преди мост над река Солт Крийк.

Мантинелата на мястото, където е станало това, липсва, като евентуално транспортното средство се е преобърнало няколко пъти, след което е паднало от другата страна на дребната река, на място, което не се вижда от пътя от горната страна, уточни Фифилд на конференцията.

Раненият, Матю Рийм от Мишауака, Индиана, бил освободен от смачканите ламарини във вторник вечер от пристигналите на място аварийно-спасителни екипи, като заради мрака се е наложило да бъдат употребявани прожектори. След това е превозен по въздух в болница в Саут Бенд с животозастрашаващи пострадвания, добави служителят на реда.

" Изкара нощта. Жив е ", сподели Фифилд пред Асошиейтед прес, само че добави, че към през вчерашния ден сутринта Рийм към момента е бил в сериозно положение.

Марио Гарсия, един от риболовците, разкрили авариралия пикап, съобщи, че потърпевшият бил в схващане и бил " доста щастлив " да види двамата си спасители, откакто от 20 декември бил останал на милостта на естествените стихии.

Гарсия, който е родом от Хобарт, съобщи, че Рийм им разказал, че викал и крещял за помощ, само че чувал единствено " тихия тон от водата ".

Разказал им още, че мобилният му телефон бил изпаднал някъде, а тялото му било блокирано, по тази причина не е могъл да се обади за помощ.

Фифилд съобщи, че Рийм е бил разгласен за търсене. По думите на служителя на реда потърпевшият пиел дъждовна вода, с цел да оцелее.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР