Двайсет и двама души са задържани към 13:00 часа днес

...
Двайсет и двама души са задържани към 13:00 часа днес
Коментари Харесай

22-ма арестувани при спецакция в София

Двайсет и двама души са арестувани към 13:00 часа през днешния ден в хода на специализираната полицейска операция за предварителна защита на нарушаванията на изборното законодателство, която се прави на територията на София област. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София.

Общо 434 души и 326 моторни транспортни средства са тествани към този миг. Общият брой формирани актове и фишове за разнообразни установени нарушавания е 77.

Съставени и връчени са 25 предупредителни протокола. От ОД на Министерство на вътрешните работи показват, че са профилактирани 55 оперативно забавни лица. Инспектирани са 10 пункта за черни и цветни метали, 13 заложни къщи, шест автоморги, 17 питейни заведения и 32 търговски обекта.

В Районно ръководство - Ботевград е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 339 от Наказателен кодекс. При инспекция на частен адрес в с. Трудовец е открито нелегално владение на оръжия. Собственикът е арестуван за период до 24 часа.

Полицейска интервенция се реализира и в други градове на страната през днешния ден. Вчера акции имаше в Силистра, Стара Загора и в столичния квартал „ Факултета ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР