Двата военни самолета Спартан прибраха по-голямата група български спасители от

...
Двата военни самолета Спартан прибраха по-голямата група български спасители от
Коментари Харесай

Два Спартана прибраха нашите спасители, посрещнаха ги с мед, хляб и сол

Двата военни самолета " Спартан " прибраха по-голямата група български спасители от Турция вечерта в събота. На летището ги посрещнаха с самун, мед и сол. Сред тях са екипите на Планинската избавителна работа с петте кучета, които се демонстрираха като герои и избавиха хора под отломките.

Прибра се и първият екип от спешното избавително звено на Столична община. Днес на тяхно място за Турция излетяха други 8 спасители дружно със строителен инженер. Групата беше посрещната и от кмета Йорданка Фандъкова.

" Живи и здрави сме, пожелаваме триумф на нашите момчета, които не престават там да работят и пожарникарите, стискаме им палци да не престават да намират живи хора ", описа един от екипа на столичното спешно звено пред бТВ. Видения смут на място съпостави единствено с филм.

" То е потрес, гледаме го по филмите, само че онлайн в никакъв случай не си предполагал, че можеш да го видиш ", показа спасителят.

Той описа, че българските спасители са станали очевидци на намирането единствено на един жив човек в Адана, като изясни, че там най-вече намират трупове под руините, защото постройките са били доста високи. Никога няма да не помни хората, които гледат в очите в очакване да намерят живи околните им.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР